Till innehåll på sidan

Utlandsstudier

KTH erbjuder många och stora möjligheter till utlandsstudier – en unik chans att spetsa sitt CV, upptäcka världen och få vänner för livet. Det är därför inte konstigt att en tredjedel av studenter med examen från KTH har spenderat en del av sin studietid utomlands. Som student på kandidatprogrammet i fastighet och finans passar det bäst att genomföra utbytesstudier vid något av alla de KTH-gemensamma utbytesuniversiteten.

Utbytesstudier

Utbytesstudier innebär att du byter ut en termin på KTH mot studier vid ett av KTH:s över 200 utbytesuniversitet runt om i världen. Vid utbytesuniversitetet kan du läsa på engelska eller det lokala språket. Förberedande språkkurser ges på KTH och studenter på alla program har möjlighet att välja KTH:s språkkurser inom ramen för sina valfria poäng. De mest populära destinationerna bland studenter på programmet i Fastighet och finans är Singapore, Portugal, Australien. KTH har platser vid ett antal universitet som är öppna för studenter från Fastighet och finans, dessa är bland annat Lisboa School of Economics and Management. Vanligtvis genomför studenterna på programmet utbytesstudier under höstterminen på det tredje året.

Som student på kandidatprogrammet i Fastighet och finans kan du genomföra utbytesstudier vid utbytesuniversitet som är tillgängliga för studenter vid Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad. Utbudet uppdateras årligen och kan därför komma att förändras till dess att du ska söka.

Utbytesuniversitet vid Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad

Examensarbete och projekt utomlands

Många studenter vid KTH gör sina examensarbeten eller andra projekt utomlands. Det kan vara allt från en uppsats på ett europeiskt företag till en fältstudie i ett utvecklingsland.

Observera att utbudet av utlandsmöjligheter förändras från år till år och att universitet både tillkommer och försvinner.

Läs mer

Fastighet och finans 180 hp

Utlandsstudier på Studentwebben

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2024-02-12