Till innehåll på sidan

Kiana, Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling 180 hp

Kiana studerar Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling 180 hp. Här berättar hon om sig själv, sin utbildning och hur det är att vara student på KTH. Du kan även kontakta Kiana. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Kiana, student på Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling 180 hp.

Kontakta Kiana via formuläret nedan. Hon svarar gärna på dina frågor.

Kiana berättar om sin tid på KTH

Hej! Mitt namn är Kiana, född och uppvuxen i Skövde. Jag läser kandidatutbildningen Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling på KTH Campus. Jag har sen tidig ålder velat bo och plugga i Stockholm. Jag hade familj som tidigare studerat på KTH och jag visste att universitetet var högt rankad. Detta fick mig att börja titta på KTH:s utbildningar, och där hittade jag det! När jag läste igenom kurser som utbildningen erbjöd var det en perfekt mix av det jag sökte; ekonomi, juridik och teknik. När jag kom in på KTH så började jag söka boende direkt. I början bodde jag hos familj, men efter en tid fick jag en studentlägenhet.

En av de bästa fördelarna med utbildningen är att man får chansen att knyta kontakter med näringslivet genom lunchföreläsningar och events, vilket dessutom ger dig en bra insyn på fastighetsbranschen. Studentlivet är också riktigt bra på KTH. Här erbjuds verkligen det mesta! Allt ifrån sport, spex, sittningar – det finns något för alla. Det känns lite som att du är i en KTH-bubbla då du tillbringar mycket av din vardag här under studietiden.

Fördelen med att plugga i Stockholm är att du verkligen kan få din dos av studentlivet på campus genom alla aktiviteter, events eller torsdagspubbar som finns. Men om du behöver miljöombyte har du storstaden att vända dig till. Stockholm är en av de vackraste storstäderna och livet här blir inte alls enformigt. Mitt tips till dig som ska börja på KTH är att hitta din studieteknik. Skolan erbjuder bra föreläsningar om studieteknik under mottagningen.  

I framtiden vill jag jobba med fastighetsinvesteringar. Nu när vi går mot ett hållbart samhälle så ser jag framemot att vara med utvecklingen för en grönare stad. När jag blir äldre och tittar tillbaka vill jag se att jag har bidragit med något gott och vara stolt över det jag har åstadkommit.

Fråga Kiana

FAQ

Kanske har frågan du vill ställa blivit besvarad tidigare? På vår sida FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om val av utbildning, matten på KTH, framtida karriär, studentlivet på KTH samt antagnings- och behörighetsfrågor.

Frågor och svar

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2022-10-28