Till innehåll på sidan

KTH Södertälje, med fokus på hållbar produktion

På KTH Södertälje ligger fokus på hållbar produktion vilket bidrar till verksamheter som skapar stort värde för Sverige. Södertälje är ett starkt industriellt fäste med världsledande företag och utbildningarna har tydlig koppling till näringslivet. Detta ger bra möjligheter till jobb efter examen.

Lärare som undervisar studenter i föreläsningssal.

Klicka på bilden för att panorera campus

KTH Södertälje

KTH i Södertälje erbjuder utbildningar med fokus kring hållbar produktion med ämnesområden som exempelvis logistik, systemkunskap, processutveckling, optimering, kvalitetsförbättring, konstruktion och produktutveckling. Utbildningarna har stark koppling till näringslivet och studenterna har kontinuerlig kontakt med företag såsom Scania och AstraZeneca under sina studieår. Det leder naturligt till mycket goda förutsättningar för framtida anställningar för våra färdiga ingenjörer. Som en del av en stor satsning har KTH nyligen flyttat till ett nybyggt campus.

Adress: Kvarnbergagatan 12, 151 81 Södertälje, KTH Södertälje i Google Maps
Telefon: 08-790 95 10

Studentbostad i Södertälje

Bostadssituationen för studenter i Södertälje är generellt sett bättre än i andra delar av länet och studenter har mycket god chans att hyra en studentlägenhet redan från studiestart.

Mer om studentbostäder i Södertälje

Se vilka utbildningar som ges på KTH Södertälje

Studenter som sitter och studerar tillsammans på campus Södertälje.
Två kvinnliga studenter studerar ihop och tittar i varsin laptop.

Läs mer 

Mer om KTH Södertälje

Campus-översikt på Akademiska Hus webbplats

Sök efter lokaler på KTH