Till innehåll på sidan

KTH Campus på Valhallavägen

KTH:s campus på Valhallavägen är som en småstad mitt i storstaden, en levande studentmiljö med bibliotek, caféer, restauranger och mycket mer.

Klicka på bilden för att panorera campus

KTH Campus

På KTH Campus finns de flesta av KTH:s civilingenjörsutbildningar, men oavsett vad du pluggar kommer du förmodligen ha någon del av din utbildning här.

Här finns också Arkitekturskolan där alla som läser Arkitektutbildning 300 hp  håller till. 

På KTH Campus kan du hitta många centrala funktioner som är gemensamma för alla studenter; kårhuset Nymble , en idrottshall , KTH Entré , KTH Biblioteket , rektorsadministrationen och mycket mer.

KTH Campus ligger nära Stockholms stadskärna och det är lätt att ta sig hit. På campus finns även Dans- och cirkushögskolan, Försvarshögskolan och Operahögskolan, vilket gör området än mer levande.

De senaste åren har närmare 900 studentbostäder byggts på KTH Campus.

Kontakt

Adress: Brinellvägen 8, 100 44 Stockholm, KTH Campus i Google Maps

Merna, Kiana och Gustaf läser på KTH Campus och har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar. De svarar gärna på dina frågor.

Rundvandring på KTH Campus

Lär känna KTH Campus, KTH:s huvudcampus i centrala Stockholm. Johanna visar er de viktigaste platserna.

Pluggställen på campus Valhallavägen med Nemrit 

Idag får ni hänga med på en rundvandring på KTH campus Valhallavägen med Nemrit, som läser Energi och miljö 300 hp. Hon visar upp sina favoritpluggställen, och berättar på vägen om de olika byggnaderna som utgör campus.

Arkitekturstudenter på KTH Campus.
Akustiklab på KTH Campus.