Nyheter
-
Forskaren varnar: Då kollapsar svensk matförsörjning19 sep 2025
I Dagens Industri lyfter våra kollegor Rebecka Milestad (FOI / KTH) och Francisco Vilaplana, direktör för PLENTY Centre for Symbiotic and Circular Food Provisioning, fram hur dagens självförsörjningss... -
Foto: Mira Kireeva 9 sep 2025
Genom examensarbeten erbjuder KTH masterstudenter möjligheten att bidra med forskningsförankrade insikter och nytänkande idéer – samtidigt som ni får tillgång till framtida talanger. -
Kursen Livsmedelskemi- och teknologi ska ge studenterna en grundläggande förståelse för hur de olika komponenterna i livsmedel samverkar för att ge produkterna dess utseende, smak och konsistens. Foto: Mostphotos 21 aug 2025
En ny KTH-kurs i livsmedelskemi och teknik möter behov hos både studenter, forskare och näringsliv genom att lyfta frågor om framtidens mat, hållbarhet och livsmedelsteknik. – Historiskt har KTH v... -
18 aug 2025
Vishal Parekh vid institutionen för hållbar utveckling, miljövetenskap och teknik (SEED) kommer att offentligt försvara sin doktorsavhandling den 26 september 2025.

Kommande evenemang
-
Seminarier och föreläsningar
tisdag 2025-10-21, 11.30 - 13.00
Medverkande: Emrah Karakya, KTH FOOD Faculty
Plats: Seminar Room 659, 6th floor, Sing-Sing, Lindstedtsvägen 30, Stockholm
2025-10-21T11:30:00.000+02:00 2025-10-21T13:00:00.000+02:00 KTH FOOD Networking Event (Seminarier och föreläsningar) Seminar Room 659, 6th floor, Sing-Sing, Lindstedtsvägen 30, Stockholm (KTH, Stockholm, Sweden)KTH FOOD Networking Event (Seminarier och föreläsningar)