Nyheter
-
Kursen Livsmedelskemi- och teknologi ska ge studenterna en grundläggande förståelse för hur de olika komponenterna i livsmedel samverkar för att ge produkterna dess utseende, smak och konsistens. Foto: Mostphotos 21 aug 2025
En ny KTH-kurs i livsmedelskemi och teknik möter behov hos både studenter, forskare och näringsliv genom att lyfta frågor om framtidens mat, hållbarhet och livsmedelsteknik. – Historiskt har KTH v... -
18 aug 2025
Vishal Parekh vid institutionen för hållbar utveckling, miljövetenskap och teknik (SEED) kommer att offentligt försvara sin doktorsavhandling den 26 september 2025. -
Kristinebergs marina forskningsstation. Foto: Armin Moghiman. 17 jun 2025
Kristinebergs marina forskningsstation ligger precis vid havet på den svenska västkusten. Det är världens tredje äldsta marina forskningsstation, och sedan den grundades 1877 har den lockat forskare f... -
Barbro Fröding. Foto: Maria Fredriksson. 13 maj 2025
När man diskuterar framtidens mat och hållbara livsmedelssystem läggs fokus ofta på innovativa, tekniska lösningar. Barbro Fröding, senior forskare vid avdelningen för filosofi på KTH och ledare för e...

Kommande evenemang
-
Seminarier och föreläsningar
tisdag 2025-09-16, 13.00 - 15.00
Medverkande: Dr. Katariina Koivusaari
Plats: FA32
2025-09-16T13:00:00.000+02:00 2025-09-16T15:00:00.000+02:00 Sustainable Protein Futures (Seminarier och föreläsningar) FA32 (KTH, Stockholm, Sweden)Sustainable Protein Futures (Seminarier och föreläsningar) -
Disputationer
fredag 2025-09-26, 14.00
Plats: Kollegiesalen, Brinellvägen 8, Stockholm
Videolänk: https://kth-se.zoom.us/j/62231942246
Respondent: Vishal Parekh , Strategiska hållbarhetsstudier
2025-09-26T14:00:00.000+02:00 2025-09-26T14:00:00.000+02:00 Mainstreaming Sustainable Consumption (Disputationer) Kollegiesalen, Brinellvägen 8, Stockholm (KTH, Stockholm, Sweden)Mainstreaming Sustainable Consumption (Disputationer)