Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Frågor om studier

Här finner du telefonnummer och adresser till de funktioner du kan behöva komma i kontakt med, såsom studievägledare och antagningsenhet, för att få mer information gällande studier vid KTH.

Specifika frågor angående programinnehåll och särskilda behörighetskrav vänligen kontakta programmet. 

Antagningen

Om du har frågor om anmälan, behörighet och urval till KTH:s utbildningar kan du vända dig till Antagningsgruppen på KTH.

Telefonnummer: 08-790 9440

Telefontider: Måndag kl. 13-14, tisdag-torsdag kl. 10-11, fredag stängt

E-post: info@kth.se

Centrala studie- och karriärvägledningen

Om du har frågor och funderingar kring ditt framtida val av utbildning på KTH och vägarna dit kan du vända dig till Centrala studie- och karriärvägledningen via telefon, drop in, Skype eller via vårt kontaktformulär.

Läs mer om hur du kontaktar Centrala studie- och karriärvägledningen

Samordnare för studenter med funktionsnedsättning

Telefonnummer: 08-790 7500

Telefontider: Måndag-torsdag kl 9 - 10

E-post: funka@kth.se

Besöksadress: Drottning Kristinas väg 4

Läs mer om pedagogiskt stöd 

Studenthälsan

Studenthälsan är till för dig som är student på KTH och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård. Där finns legitimerad sjuksköterska, psykolog och kurator som du kan vända dig till för samtal och rådgivning om du upplever svårigheter som påverkar dina studier. Utöver individuella samtal erbjuds även aktiviteter och workshops på olika teman.

Studenthälsan har tystnadsplikt. Besök är gratis och du behöver boka in ditt besök. Studenthälsan kan även hjälpa dig med kontakter till instanser i samhället i övrigt.

Läs mer om Studenthälsan

Kombinera elitidrott med studier

KTH erbjuder stöd som gör det möjligt för dig som är elitidrottare att kombinera studier på KTH med träning och tävling på elitnivå. Kontakta oss gärna om du har frågor kring detta.

KTH Riksidrottsuniversitet

Vidareutbildning för yrkesverksamma

Vi hjälper dig som är yrkesverksam med att hitta rätt kurs för dig. Vi informerar även om hur det går till att söka våra poänggivande vidareutbildningskurser för yrkesverksamma.

Läs mer om KTH:s utbud av vidareutbildningskurser

KTH Entré

KTH Entré är vår nya centrala service- och informationsdisk. Här kan du få hjälp med allmänna frågor om KTH och campus, frågor om utbildningsaktiviteter och studentstöd samt IT-ärenden.

Besöksadress: Drottning Kristinas väg 4. (Karta)

Läs mer om KTH Entré och hur du kontaktar oss här