Frågor om studier

Här finner du telefonnummer och adresser till de funktioner du kan behöva komma i kontakt med, såsom studievägledare och antagningsenhet, för att få mer information gällande studier vid KTH.

Antagningen

Om du har frågor om anmälan, behörighet och urval till KTH:s utbildningar kan du vända dig till Antagningsgruppen på KTH.

Tel: 08-790 9440

Telefontider fr. o. m. 2016-11-01:
Måndag kl 13.00 - 14.00
Tisdag-torsdag kl. 10.00 - 11.00
Fredag stängt

E-post: info@kth.se

Centrala studie- och karriärvägledningen

Om du har frågor och funderingar kring ditt framtida val av utbildning på KTH och vägarna dit kan du vända dig till Centrala studie- och karriärvägledningen via telefon, drop in studievägledning, Skype eller via vårt kontaktformulär.

Läs mer om hur du kontaktar Centrala studie- och karriärvägledningen

Samordnare för studenter med funktionsnedsättning

Tel: 08-790 7500

Telefontid måndag-torsdag kl 09.00-10.00

E-post: funka@kth.se

Besöksadress: Drottning Kristinasväg 4

Läs mer om pedagogiskt stöd 

Studenthälsan

På Studenthälsan kan du få stöd och hjälp med studierelaterade svårigheter av legitimerad sjuksköterska och kurator, som möter dig för samtal och rådgivning i sociala, existentiella, medicinska och personliga frågor.

Studenthälsan har tystnadsplikt. Besök är gratis och ska föregås av en tidsbeställning. Tidsbeställningen gör du i receptionen, via telefon eller e-post. Studenthälsan kan även hjälpa dig med kontakter till instanser i samhället i övrigt.

Om du känner att du behöver prata med någon om sociala, psykosociala och studierelaterade problem, så kan du vända dig till KTH:s kuratorer. De har också tystnadsplikt.

Besöksadress: Avonova City, Klarabergsviadukten 90 C
Tel: 08-120 125 00
Fax: 08-613 30 30

Leg. sjuksköterska: studenthalsan-skoterska@avonova.se

Kurator: studenthalsan-kurator@avonova.se

Läs mer om Studenthälsan

Vidareutbildning för yrkesverksamma

Vi hjälper dig som är yrkesverksam med att hitta rätt kurs för dig. Vi informerar även om hur det går till att söka våra poänggivande vidareutbildningskurser för yrkesverksamma.

Läs mer om KTH:s utbud av vidareutbildningskurser

KTH Entré

KTH Entré är vår nya centrala service- och informationsdisk som ligger på Drottning Kristinas väg 4. Här kan du få hjälp med allmänna frågor om KTH och campus, frågor om utbildningsaktiviteter och studentstöd samt IT-ärenden.

Besöksadress: Drottning Kristinas väg 4. (Karta)

Läs mer om KTH Entré och hur du kontaktar oss här