Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida

Nahom, Öppen ingång 300 hp

Nahom började med att gå Tekniskt basår 60 fup på KTH, sen Öppen ingång 300 hp och studerar nu Industriell ekonomi 300 hp. Här berättar han om sig själv, sin utbildning och hur det är att vara student på KTH. Du kan även kontakta Nahom. Han har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Nahom, student från Öppen ingång

Kontakta Nahom via formuläret nedan. Han svarar gärna på dina frågor.

Nahom berättar om sin tid på KTH

Hej alla! Jag heter Nahom, är 25 år och uppvuxen i Stockholm. Jag läser mitt tredje år på civilingenjörsutbildning inom Industriell ekonomi, även känt som Indek.

Min akademiska resa började på Campus Flemingsberg, där jag läste Tekniskt basår. Efter basåret var jag osäker på mitt studieval, så jag valde Öppen ingång för att utforska olika utbildningar, och det ledde mig till Indek. Jag studerade Ekonomi juridik på gymnasiet, men mitt intresse för att bli en ingenjör var starkt. Indek på KTH förenar det bästa av två världar, den snabba dynamiken inom finans och den problemlösande kraften i teknik. Mina vänner som redan läste utbildningen gav mig en inblick i de möjligheter och den inspirerande studiemiljön som utbildningen erbjuder, vilket övertygade mig om att Indek och KTH var rätt val.

Ett tips är att ha en bra studieteknik som kan hjälpa dig att effektivt hantera dina studier och uppnå framgång. Mentorskap kan också vara gynnsamt genom att engagera dig i din sektion och kårverksamhet för att lära känna studenter längre fram i studierna och dra nytta av deras erfarenheter och råd. Utöver det är det också viktigt att ha kul, studietiden ska inte enbart vara plugg!

Om du funderar på att studera Indek, rekommenderar jag det starkt. Utbildningen är inte bara av hög kvalitet, du får också chansen att delta i studentaktiviteter och etablera kontakter i näringslivet. Dessutom erbjuder Stockholm många fördelar för studenter, såsom arbetsmöjligheter och nöjen.

Om du är nyfiken på min resa eller programmet, tveka inte att fråga, och om du ser mig på campus, känn dig fri att stoppa mig och säga hej – jag är inte farlig :)

Fråga Nahom

FAQ

Kanske har frågan du vill ställa blivit besvarad tidigare? På vår sida FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om val av utbildning, matten på KTH, framtida karriär, studentlivet på KTH samt antagnings- och behörighetsfrågor.

Frågor och svar

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2023-10-31