Till innehåll på sidan

Håll kontakten med KTH

Genom ditt engagemang bidrar du till KTH:s fortsatta framgång som ett av Europas ledande tekniska universitet. Registrera din epost-adress och ta del av nyheter, inbjudningar och erbjudanden relevanta för dig som KTH-alumn.

Datatjej 2018

Stöd KTH:s studenter och unga forskare

Via KTH Opportunities Fund har du möjlighet att stödja studenter och unga forskare på KTH. Ditt bidrag ger stöd till projekt och initiativ som berikar studietiden, ökar det globala utbytet och som utvecklar våra unga forskartalanger - varje krona går oavkortat till studenterna.

Maja Reichard: Årets alumn 2020 KTH

Simmaren Maja Reichard började förlora synen redan i tonåren, men hon fortsatte sin karriär på toppnivå. Under tiden hon studerade till civilingenjör på KTH vann hon 24 medaljer i Paralympics och världsmästerskap i simning. Hon utnämns till Årets alumn 2020.

Välkommen till Årets alumn-event  som äger rum online tisdag den 20 oktober kl 17.00-18.00.

Bli mentor till en KTH-student

Genom att engagera dig som mentor bidrar du till en bättre och mer högkvalitativ studietid för våra studenter, samtidigt som det är en möjlighet att utvecklas själv. Din kompetens och dina erfarenheter från yrkesliv och vardag är båda viktiga och värdefulla i rollen som mentor.

Dela med dig av din berättelse

Ta över vårt Instagram-konto under en vecka, och dela med dig av ditt liv som KTH-alumn. Kanske har du ett intressant projekt på gång, en spännande resa eller så vill du bara dela med dig av din vardag till andra KTH-alumner och studenter. Fyll i formuläret nedan för att dela din berättelse som alumn.

Kalender

Följ alumnverksamheten på LinkedIn och Instagram