På gång
Nyheter
-
Foto: Pixabay 5 maj 2025
Michael Martin, Loris Mazzaferro och Cameron Kennett berättar om odling under jord i Dagens Industri. -
From left to right: Yuvarani Masarapu, Cameron Kennett, Vishal Parekh 16 apr 2025
Från cirkulära livsmedelssystem till hållbar konsumtion och tarmhälsa, tar sig doktorander vid KTH FOOD an några av de mest angelägna utmaningarna inom livsmedelssektorn. Genom spetsforskning, tvärvet... -
Ioannis Ioannidis. Photo: private 8 apr 2025
Tillgång till näringsrik, prisvärd mat är en grundläggande aspekt i urbant välbefinnande, men i många städer är "matöknar" — områden med bristande tillgång på färsk och hälsosam mat — ett växande prob... -
31 mar 2025
För att fira att PLENTY – A Centre for Symbiotic and Circular Food Provisioning tilldelats 85 miljoner SEK i anslag, höll KTH en kickoff den 11 februari. Dagen var början på ett gemensamt, ambitiöst a...
Kalender
-
Seminarier och föreläsningar
tisdag 2025-05-13, 11.30 - 12.50
Medverkande: Ioannis Ioannidis
Plats: Arabella, Teknikringen 1
2025-05-13T11:30:00.000+02:00 2025-05-13T12:50:00.000+02:00 Food Oases and Food Deserts in Stockholm: An Analysis of Food Disparities (Seminarier och föreläsningar) Arabella, Teknikringen 1 (KTH, Stockholm, Sweden)Food Oases and Food Deserts in Stockholm: An Analysis of Food Disparities (Seminarier och föreläsningar) -
Seminarier och föreläsningar
fredag 2025-05-16, 12.00 - 13.00
Medverkande: Maria Sanchis Gil
Plats: Falstaff, Teknikringen 1, rum 6635
Videolänk: https://kth-se.zoom.us/j/65765869151
2025-05-16T12:00:00.000+02:00 2025-05-16T13:00:00.000+02:00 The Importance of Food Waste in the School Cafeteria with Maria Sanchis Gil (Seminarier och föreläsningar) Falstaff, Teknikringen 1, rum 6635 (KTH, Stockholm, Sweden)The Importance of Food Waste in the School Cafeteria with Maria Sanchis Gil (Seminarier och föreläsningar)