På gång
Nyheter
-
Unlocking Hidden Structures: Marjorie Ladd Parada on X-ray Techniques in Food and Material Science3 dec 2024
Marjorie Ladd Parada shared her work on the application of X-ray techniques in food and material science during last week’s KTH FOOD faculty seminar. -
Sky High Hopes: Researchers Discuss Vertical Farming and Its Role in Modern Agriculture28 nov 2024
On November 14, Urban Deli hosted a breakfast talk with KTH FOOD researchers on the theme of vertical farming. The panel discussed the potential and pitfalls of this innovative type of food production... -
Nytt forskningscentrum ska stärka Sveriges matförsörjning28 nov 2024
De senaste årens extremväder med torka och översvämningar, coronapandemin och Rysslands invasion av Ukraina, har belyst stora sårbarheter i såväl svensk som global livsmedelsförsörjning. Nu utses KTH ... -
Next Generation Foods: Maija Greis on Sensory Perception and Precision Fermentation19 nov 2024
KTH FOOD’s newest addition, Dr. Maija Greis, introduced her research on sensory perception and precision fermentation during a lunch seminar on Tuesday, November 5th.
Kalender
-
Seminarier och föreläsningar
tisdag 2024-12-10, 11.30 - 13.00
Medverkande: Lisa Kappel, Sadia Fida Ullah
Plats: Climate Action Centre, Teknikringen 43, 114 28 Stockholm
2024-12-10T11:30:00.000+01:00 2024-12-10T13:00:00.000+01:00 Reducing Pathogen Control Challenges in Industrial Agriculture (Seminarier och föreläsningar) Climate Action Centre, Teknikringen 43, 114 28 Stockholm (KTH, Stockholm, Sweden)Reducing Pathogen Control Challenges in Industrial Agriculture (Seminarier och föreläsningar)