Till innehåll på sidan

Program

Få en mentor, kontorsplats på campus, eller åk med KTH Innovation ut i världen. För dig som vill ha extra stöd finns många möjligheter.

Närbild på händer och en dator full av klistermärken från NASA, KTH Innovation, med mera.

Gå med i ett av KTH Innovations program

För att ta del av KTH:s stöd så behöver du aldrig ansöka, utan bara höra av dig. Vårt stöd är öppet för alla på KTH. För de som vill satsa extra finns våra program, som du kan söka till en eller flera gånger om året. 

För gemenskap och utveckling

I KTH Innovations förinkubatorprogram får du kontorsplats på campus och kommer in i vårt stöttande community. Dessutom får du extra mycket stöd för utveckla din idé tillsammans med de andra teamen i programmet. 

KTH Innovations förinkubatorprogram

För den nyfikne forskaren

KTH Innovation Discovery program är ett program för dig som är forskare på KTH. Du är nyfiken på innovation och på om dina forskningsresultat skulle kunna bli något utanför akademin och vill lära dig mer.

KTH Innovation Discovery Program

För mentorskap och nyttiggörande

I KTH Innovations mentorprogram matchas forskare från KTH med erfarna mentorer från näringslivet. Mentorerna fungerar som bollplank och dörröppnare och kan dessutom bidra med nya perspektiv på nyttiggörande och kommersialisering. 

KTH Innovations mentorprogram

För dig som tänker större än Sverige

Förbered dig för den första kontakten med en internationell marknad och följ med KTH Innovations Brighterprogram ut i världen. Tidigare har vi åkt till Silicon Valley, New York, München och Boston. Häng på! 

KTH Innovation Brighter Program

För den riktigt avancerade tekniken

Test Drive Deeptech hjälper dig att ta det första stegen mot att skapa nytta med avancerad, forskningsbaserad teknik. Det kan handla om bioteknik, nya material, artificiell intelligens, blockkedjor, energiteknik, robotik, AR och VR.

Test Drive Deeptech

För nya kunskaper och nätverk

Programmet för dig som vill lära dig så mycket som möjligt. Du får praktiska kunskaper om affärsutveckling och råd och stöd från erfarna mentorer för att utveckla ditt projekt. Dessutom får du 70 000 kronor i finansiering. 

Bicky Chakraborty Entrepreneur Program