Vi har nu släppt en ny release där vi har infört ett bildgalleri i personalkatalogen och gjort det möjligt för alla användare att testa den nya personliga menyn.

Testning av ny personlig meny

I den nya personliga menyn kan man hitta länkar till sina kurser och program samt personliga sidor och tjänster, som resultat, profil, nyhetsflöde, aviseringar och tentaanmälan.

Du testar genom att trycka på länken "Testa den nya menyn" i den nuvarande snabbmenyn (gråa listen längst ner på kth.se). Kom gärna med synpunkter och förbättringsförslag i gruppen Tyck till - ny personlig meny och hjälp oss att göra funktionen bättre innan lanseringen som är tänkt i slutet av januari/början av februari.

Bildgallerisvy i personalkatalogen

I den nya personalkatalogen kan man växla mellan tabell- och bildgallerivy när man tittar på avdelningar, ex mekatronik, infosys och högskolepedagogik.

Denna personalkatalog kommer ersätta sök anställd. Ni kan se hur det ser ut för er egen avdelning genom att gå till er profilsida och trycka avdelningsnamnet efter "Arbetar vid" och välja bildgalleri.