Welcome to KTH Innovation - It all starts here

Innovation på KTH

Kan du inte få nog av innovativa nyheter, events och tävlingar? Har du kanske en idé, funderar på en eller vill ta del av KTHs startup community?

TIll KTH Innovation är du välkommen oavsett om du vill inspireras eller söker stöd för att utveckla en idé. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så missar du inget viktigt som kan förändra din framtid.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här!

Nyheter

Svenskarna utmanar Google Drive och Dropbox

KTH-bolaget Degoo började som ett examensarbete och har idag 5 miljoner användare som stadigt växer sig allt större. Dagligen ökar användarbasen med 20.000 nya användare och grundarna är säkra att detta bara är början. Här berättar en av grundarna bakom företaget, Carl Hasselskog, om den svenska molnlagringstjänsten som utmanar jättarna Google Drive och Dropbox.

Ta mig till artikeln!

För fler nyheter klicka här!

Lediga jobb!

#KTHInnovationontour

Med start den 13de mars kommer KTH Innovation till Bio-skolan under en månad. Målet är att öka synligheten för KTH Innovations erbjudande och uppmärksamma BIO-forskare och studenter om vilket stöd de har tillgång till - helt kostnadsfritt - om de vill kommercialisera en idé eller forskningsresultat.

Läs mer här!

Tekniska lösningar stoppar näthat

Hur kan vi motverka fejknyheter och näthat? Under evenemanget Media Hackathon på KTH samlades över 100 studenter, forskare och medieföretag för att komma med smarta lösningar på problemen – under 24 intensiva timmar.

KTH tar kampen mot näthat

Bolagsutveckling populärt bland forskare

Under hösten sökte rekordmånga till KTH Innovations förinkubator och nästan en fjärdedel av ansökningarna kom från forskare.

Läs hela artikeln här!

Sociala medier

Vi finns där du är!

Vill du veta mer om vad KTH Innovation gör eller bli tipsad om det senaste inom innovation och entreprenörskap? Följ oss i Sociala Medier så missar du inget.

Till sidans topp