Welcome to KTH Innovation - It all starts here

Din webbläsare kan inte visa filmen

Din webbläsare har javascript inaktiverat, eller stödjer inte HTML5 video.

Filmen kan inte visas i redaktörsverkyget

Förhandsgranska för att se filmen.

Läsvärt

Lediga jobb!

Kom och jobba med oss på KTH Innovation!

Nu söker vi den bästa Community & Programkoordinatorn som finns i Sverige och vi är övertygade om att någon känner någon som känner hen som är klippt och skuren för detta jobb.  Hjälp oss i jakten att hitta vår nästa kollega!

KTH Innovation söker dig som bland annat har högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi och som har vana från rollen som projektledare. Vi söker dig som är mycket intresserad av entreprenörskap och vill påverka och bidra till en bättre och mer kreativ startupmiljö för KTH-studenter.

Fler lediga tjänster:

Tävling

STING Test Drive Health 2016

Har du en global affärsidé inom digital hälsa, bioteknik, medicinteknik, diagnostik eller livsmedel, och funderar på vad nästa steg är?
Då är det perfekt läge för STING Test Drive Health, entreprenörprogrammet för dig som vill få hjälp att formulera och vässa din affärsmodell. Under sju kvällsworkshops ger vi dig verktygen att utvärdera din affärsidé och inspiration att komma igång – allt för att du ska få en stabil grund inför en eventuell företagsstart.

Blogg

Direktrapport från väst

Under oktober 2015 stod det klart att KTH Innovations affärscoach Donnie SC Lygonis, erhöll VINNOVAs fellowship-program som gjorde honom till förste man utsänd att stärka relationen och korta vägarna mellan USA och Sverige. Djupdyk i techmeckat och följ med på hans resa bland innovativ utveckling och följ med på amerikans fotboll mellan toppuniversiteten Stanford och Berkeley.

Sociala medier

Vi finns där du är!

Vill du veta mer om vad vi gör eller bli tipsad om det senaste inom innovation och entreprenörskap? Följ oss!

Till sidans topp