Välkommen till KTH Innovation - #itallstartshere

Boka ett möte

Har du en lösning du skulle vilja utveckla tillsammans med oss? Genom att svara på fyra enkla frågor ger du oss tillräckligt med information för hjälpa dig vidare.

Nytt acceleratorprogram inom sportteknik

Nu lanserar Sveriges Olympiska Akademi en ny satsning för att stärka den svenska innovationskraften inom sportteknik.

Kompetensutveckling i apoteksvärlden

När Fredrik Sebek och Oliver Petri började plugga Datateknik på KTH hade ingen av dem en tanke på att de skulle starta företag, men det ändrades när de under en kurs i mjukvarukonstruktion fick kontakt med Taraneh Shojaei och hennes idé.

Kontakta KTH Innovation

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka på länken här nere för att hitta mailadress och telefonnummer till alla i teamet!

Innovation på KTH - anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Kan du inte få nog av innovativa nyheter, events och tävlingar? Har du kanske en idé eller vill ta del av KTHs startup community?

TIll KTH Innovation är du välkommen oavsett om du vill inspireras eller söker stöd för att utveckla en idé. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så missar du inget viktigt som kan förändra din framtid.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här!

Sociala medier

Vi finns där du är!

Vill du veta mer om vad KTH Innovation gör eller bli tipsad om det senaste inom innovation och entreprenörskap? Följ oss i Sociala Medier så missar du inget.