Välkommen till KTH Innovation #itallstartshere

Har du en idé?

Har du en idé eller ett forskningsresultat som du skulle vilja utveckla tillsammans med oss? Genom att svara på fyra enkla frågor ger du oss tillräckligt med information för hjälpa dig vidare.

Kan din forskning bidra till minskade utsläpp?

KTH Innovation letar efter innovativa forskningsresultat som kan bidra till minskade utsläpp av växthusgaser. Ansök innan 24 november och du kan vinna 100 000 kronor i finansiering för att utveckla projektet och ta det närmare marknaden.

Träffa en affärsutvecklingscoach utan att lämna kontoret

Det är november och ärligt talat, vill vi inte alla helst stanna inne? Nu kan du boka ett kort online-möte med en affärsutvecklingscoach från KTH Innovation och få direkt feedback på den kommersiella potentialen i din forskning, utan att lämna ditt kontor!

Skydda din idé

Vi hjälper dig skydda din idé eller forskningsresultat så du kan känna dig trygg med äganderätten.

Bygg ett team

Vi hjälper dig komplettera ditt team, eller hitta nya möjligheter i projekt som får stöd av KTH Innovation. 

Kontakta KTH Innovation

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka på länken här nere för att hitta mailadress och telefonnummer till alla i teamet!

Innovation på KTH - anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Kan du inte få nog av innovativa nyheter, events och tävlingar? Har du kanske en idé eller vill ta del av KTHs startup community?

TIll KTH Innovation är du välkommen oavsett om du vill inspireras eller söker stöd för att utveckla en idé. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så missar du inget viktigt som kan förändra din framtid.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här!

Sociala medier

Vill du veta mer om vad KTH Innovation gör eller bli tipsad om det senaste inom innovation och entreprenörskap? Följ oss i Sociala Medier så missar du inget.