Welcome to KTH Innovation - It all starts here

Nu kan du söka till KTH Innovations förinkubator

Batch 4 är öppen för ansökan till och med den 7 februari 2017. Vill du veta mer om förinkubatorn eller ansöka om de åtråvärda platserna, klicka på någon av nedan länkar.

För mer information om förinkubatorn, klicka här!

Ta mig direkt till ansökan!

Intresserad av innovation på KTH?

Vi med!

Kan du inte få nog av innovativa nyheter, events och tävlingar? Då ska du hänga med oss! Börja med att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så ser vi till att du inte missar din chans att innovera.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här

Nyheter

KTH-startup tar in miljoninvestering

Loanwalllet är en digital plånbok där du kan samla dina lån och få koll på dina ränteutgifter (inkl. CSN-lån). Genom smarta algoritmer upplyser LoanWallet dig om banken smyghöjer räntor och ger förslag på en kreditgivare som erbjuder lägre ränta

Läs hela artikeln här!

För fler innovativa nyheter klicka här!

Lediga jobb!

Bolagsutveckling populärt bland forskare

Under hösten sökte rekordmånga till KTH Innovations förinkubator och nästan en fjärdedel av ansökningarna kom från forskare.

Läs hela artikeln här!

Ny blåljusteknik ska testas

EVAM System sitter i KTH Innovations förinkubator och har utvecklat ett smart kommunikationssystem för uttryckningsfordon. Syftet är att förbättra framkomligheten för ambulans, polis och brandkår men också öka trafiksäkerheten och göra arbetsmiljön i trafiken för utsatta yrkesgrupper bättre.

Läs hela artikeln här!

Vinnarna i KTH Innovation Challenge korad

Med idén EVintellect Project, tog forskarstudenten Saleh Kargarrazi tillsammans med Maryam Pourreza hem segern och vann KTH Innovation Challenge “Digital Future”. Vinnarna erhåller nu stöd att utveckla sin idé från KTH Innovation och 50 000 kronor.


Läs om vinnarna här!

Sociala medier

Vi finns där du är!

Vill du veta mer om vad KTH Innovation gör eller bli tipsad om det senaste inom innovation och entreprenörskap? Följ oss i Sociala Medier så missar du inget.

Till sidans topp