Welcome to KTH Innovation - It all starts here

Intresserad av innovation på KTH?

Vi med!

Kan du inte få nog av innovativa nyheter, events och tävlingar? Då ska du hänga med oss! Börja med att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så ser vi till att du inte missar din chans att innovera.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här

Nyheter

Publiken en viktig del av upplevelsen

Stagecast är ett av bolagen i KTH Innovations förinkubator. Vi träffade grundarna som berättade mer om användarupplevelser, hur artister kan dra nytta av attitydsförändringar och varför entreprenörer som inte har en egen idé – ännu - borde anmäla sig till Stagecasts första hackathon den 12 november.

Läs artikeln här!

För fler innovativa nyheter klicka här!

Lediga jobb!

#KTHInnovationontour

Under november månad flyttar KTH Innovation in hos Service Centers lokaler på ICT-skolan. Målet med satsningen är att öka synligheten för KTH Innovations erbjudande och uppmärksamma ICT-forskare och studenter om vilket stöd de kan få tillgång till - helt kostnadsfritt - om de vill kommercialisera en idé eller forskningsresultat.

Läs mer här!

Rekordmånga sökte sig till förinkubatorn

Aldrig förr har KTH Innovation tagit emot så många ansökningar till förinkubatorsprogrammet. Antogs gjorde hela 13 nya start-up projekt som nu sitter i KTH Innovations lokaler för att utveckla sina innovationer vidare.

Läs mer om casen här!

Sociala medier

Vi finns där du är!

Vill du veta mer om vad KTH Innovation gör eller bli tipsad om det senaste inom innovation och entreprenörskap? Följ oss i Sociala Medier så missar du inget.

Till sidans topp