Nyheter

"Det är inte fult att misslyckas så länge man provar igen"

I takt med att höstterminen drog igång, startade bootcampet som ska förbereda de antagna teamen till Brighter Startup 2015. Programmet som erbjuder tidiga innovationer att finslipa sina affärsidéer och möjligheten att testa sina idéer under en vecka i Kaliforninen senare i höst.

Notiser

Den lata generationen redo att förändra världen

I fokus för den tredje upplagan av World Founder Forum är millenniegenerationen, den som enligt den amerikanska organisationen founder.orgs grundare Michael Baum har fått rykte om sig att vara lata men som i realiteten håller på att förändra vår värld på ett mycket påtagligt sätt. Visst har millenniegenerationen fått mycket, men de ställer också höga krav på sig själva, menade han.

Watty sänker dina elräkningar

Startupbolaget Watty, är en teknisk lösning som bygger på forskning från KTH som hjälper dig att identifiera energitjuvarna vilket gör att du kan spara tusentals kronor varje år. Den tidigare KTH studenten, Hjalmar Nilsonne, fick stöd av KTH Innovation och är idag VD för bolaget.

Volumental säkrar investerare i mångmiljonklassen

3D-bolaget Volumental är en riktig framgångssaga. I dagarna blev det officiellt att de säkrat en av Sveriges största såddinvesteringar om 3 miljoner dollar, vilket i svenska kronor är dryga 20 miljoner.

Till sidans topp