Welcome to KTH Innovation - It all starts here

Har du en idé som kan skapa arbetstillfällen i Sverige?

Nu kan du söka till Bicky Chakraborty's Entrepreneur Program. Ett nytt program framtaget efter en donation om 5 miljoner kronor från hotellgrundaren till KTH. Har du en spännande idé som riktar sig till en svensk marknad  är det här ett ypperligt program för dig.

Klicka  här här för mer information eller ansök idag via nedan länk.

Innan den 6 oktober 2016 måste vi ha din ansökan.

Ta mig direkt till ansökan!

Interesserad av innovation på KTH?

Vi med!

Kan du inte få nog av innovativa nyheter, events och tävlingar? Då ska du hänga med oss! Börja med att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så ser vi till att du inte missar din chans att innovera.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här

Nyheter

För fler innovativa nyheter klicka här!

Lediga jobb!

Nu kan du söka till Batch 3!

Nu kan du söka till KTH Innovations förinkubator! Batch 3 är öppen för anmälningar till och med 6 oktober 2016. Vill du veta mer om erbjudandet eller komma till anmälan, klicka på någon av nedan länkar.

För mer information om förinkubatorn, klicka här!

Ta mig direkt till anmälan!

KTH Partnering GCA

Global Change Award, the worldwide challenge scanning the globe for innovative solutions is now up and running for it's second year. Click the logo for more information and how to apply.

Sociala medier

Vi finns där du är!

Vill du veta mer om vad KTH Innovation gör eller bli tipsad om det senaste inom innovation och entreprenörskap? Följ oss i Sociala Medier så missar du inget.

Till sidans topp