Välkommen till KTH Innovation #itallstartshere

Ta kontakt med KTH Innovation

Har du en idé eller ett forskningsresultat som du skulle vilja utveckla tillsammans med oss? Har du frågor om patent eller avtal? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Nyheter

Stöd för idéer i kampen mot covid-19

Vi har stöd och finansiering för dig som har idéer eller vill nyttiggöra din forskning i kampen mot spridningen av covid-19 och dess effekter på samhället.

Digital kick-off för 17 nya KTH-startups

Sjutton nya team har gått med i KTH Innovations förinkubatorprogram. Från en simuleringsplattform för kvantmekanik till drönare som ska skydda grödor: här är projekten som kommit in på programmet.

Framtidens gröna batterier utvecklas på KTH

Föreställ dig en framtid där batterier kan göras av biomaterial, laddas på bara några sekunder, och är så rena att de helt enkelt kan kastas i papperskorgen när de nått änden av sitt liv.

Vårt stöd

Finansiera din idé

Vi kan ge dig finansiering och hjälper till att säkra investering för att utveckla din idé eller forskingsresultat. 

Patent och ägande

Vi hjälper dig skydda din idé eller forskningsresultat så du kan känna dig trygg med äganderätten.

Bygg ditt team

Vi hjälper dig hitta teammedlemmar, eller nya möjligheter i projekt som vi stöttar. 

Inga aktuella kalenderhändelser just nu.

Kontakta KTH Innovation

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka på länken här nere för att hitta mailadress och telefonnummer till alla i teamet!

Innovation på KTH - anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Kan du inte få nog av innovativa nyheter, events och tävlingar? Har du kanske en idé eller vill ta del av KTHs startup community?

TIll KTH Innovation är du välkommen oavsett om du vill inspireras eller söker stöd för att utveckla en idé. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så missar du inget viktigt som kan förändra din framtid.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här!

Sociala medier

Vill du veta mer om vad KTH Innovation gör eller bli tipsad om det senaste inom innovation och entreprenörskap? Följ oss i Sociala Medier så missar du inget.