Welcome to KTH Innovation - It all starts here

Nyheter

Ta steget - skicka in din idé till KTH Innovation

Hur vet du om din idé är bra nog, om den är tillräckligt innovativ eller om innovation och entreprenörskap är något för dig? Sluta grubbla och ta första steget tillsammans med oss istället. Genom ett svara på fyra frågor ger du oss tillräckligt med information för att kunna kontakta dig och tillsammans kan vi undersöka hur du ska gå vidare med din idé.

Så vad väntar du på? Är du forskare eller student på KTH, klicka på den gröna knappen och berätta om din idé idag!

Jag har inget att förlora, ta mig till formuläret!

Lediga jobb!

Innovation på KTH - anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Kan du inte få nog av innovativa nyheter, events och tävlingar? Har du kanske en idé eller vill ta del av KTHs startup community?

TIll KTH Innovation är du välkommen oavsett om du vill inspireras eller söker stöd för att utveckla en idé. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så missar du inget viktigt som kan förändra din framtid.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här!

Nu kan du söka till KTH Innovations förinkubator

Höstterminen är igång och nu kan du söka till KTH Innovations förinkubator batch 6.

Batch 6 är öppen för ansökan till och med den 27e september 2017. Vill du veta mer om förinkubatorn klicka här! Annars kommer du direkt till ansökan genom att klicka på den gröna knappen nedan.

Jag vill söka till Batch 6!
 

Sociala medier

Vi finns där du är!

Vill du veta mer om vad KTH Innovation gör eller bli tipsad om det senaste inom innovation och entreprenörskap? Följ oss i Sociala Medier så missar du inget.

Till sidans topp