Intro till Innovation: Att prata med kunder

Att få feedback från kunder och användare är avgörande när du ska avgöra om du har en bra idé, och undersöka hur du ska utveckla den.

Tid: Må 2019-05-20 kl 12.00 - 13.00

Föreläsare: Daniel Carlsson, KTH Innovation

Plats: Fantum, Lindstedtsvägen 24

Ellure, från Batch 7 i KTH Innovations förinkubatorprogram, i ett möte med en potentiell kund

Vilka frågor ska du fråga för att få bra marknadsfeedback? Hur kan du se till att få opartiska svar och relevant information? Hur och var hittar du rätt personer att prata med? Den 20 maj är du välkommen på workshop på KTH Innovation!

När: 20 maj, 2019, 12.00-13.00

Var: Fantum, plan 5, Lindstedstvägen 24

För vem: Nuvarande forskare, studenter och anställda på KTH

Anmäl dig här!

Intro till Innovation

Är du intresserad av entreprenörskap, men osäker på hur och var du ska börja? Undrar du hur man kommer på en bra affärsidé, hur man skyddar sin idé eller forskningsresultat, säkrar finansiering, eller presenterar idén så att den som lyssnar förstår?

Under våren 2019 bjuder KTH Innovation in dig till fem tillfällen där du får en introduktion till ämnen som är bra att ha koll på när man utvecklar en idé eller kommersialiserar ett forskningsresultat. Här hittar du alla fem tillfällen. 

Kom på ett tillfälle eller på alla fem. När som helst när du känner dig redo är du välkommen att boka ett möte  med oss på KTH Innovation för att diskutera din idé eller ditt forskningsresultat, och få reda på mer om hur vi kan hjälpa just dig. #itallstartshere

Har du en idé?

Är du forskare, student eller anställd på KTH och har en du en idé du skulle vilja utveckla? Vill du skapa nytta med din forskning, eller har du kanske frågor om finansiering, patent eller avtal? Det första steget är att boka ett möte med oss! Genom att svara på fyra enkla frågor ger du oss tillräckligt med information för hjälpa dig vidare. 

Innehållsansvarig:innovation@kth.se
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2019-02-27