Starta din resa i Silicon Valley!

Sedan starten 2012, driver KTH Innovation "KTH Innovation Brighter Program” för startups som spås ha en tydlig eller hög globaliseringspotential. Med det menas idéer som har potential att växa och nå utanför Sveriges marknad inom de kommande åren.

KTH Innovation Brigther program är en hybrid för att både inspirera och ge bolag möjligheten till en "boost" i rätt riktning för att fokusera på bolag- och företagsutveckling utanför Sveriges gränser. Programmet riktar sig till startups från KTH, MDH, GIH och SSE.

Information om Brighter Program

KTH Innovation Brighter Program är 4 månader långt och där den första tiden går ut på att fokusera och förbereda startupsen på en fullspäckad vecka i Silicon Valley där de får möjlighet att träffa investerare, kunder och eventuella samarbetspartners. Nytt för 2017 är att alla startups som antas till programmet kommer bli tilldelade en mentor på plats i Silicon Valley som har direktkontakt med marknaden och kan komma med avgörande feedback på idén, handfasta tips, rekommendationer och vidare kontakter.

Under veckan i Silicon Valley kommer de antagna startupsen besöka institut, andra företag och få chansen att träffa etablerade entreprenörer för att inspirera och hjälpa bolagen på deras resa att bli ett etablerat företag. I programmet ingår också ett utbildande spår där högt fokus ligger på undervisning och workshops med föreläsare och företagsledare från industrin. Veckan avslutas med ett pitch night-event för inbjudna investerare från Silicon Valley-området.

Anmälan till Brighter Program 2017, är numera stängd. Har du frågor kontakta Nicole Forsberg på Nicolefo@kth.se

Till sidans topp