• Ideation workshop for a sustainable future

Publicerad 2017-10-10
    Do you have an idea that could reinvent the fashion industry?

• Workshop: Talking to customers

Publicerad 2017-09-22
    How do you get early market feedback and make sure you have a good idea?

• KTH Company Furhat Robotics raises $2.5m in seed round

Publicerad 2017-09-14
    Today the KTH Spin-off Furhat Robotics announced that they've closed a seed round of $2.5m led by Balderton Capital and LocalGlobe.

• Course on how to commercialize research results

• "Vi vill skapa en miljö där vi snabbt kan få ut KTH-bolag på marknaden!"

Publicerad 2017-09-04
    Nu är ansökan till KTH Innovations förinkubator och batch 6 öppen. Batchansvarig för höstens omgång är Donnie SC Lygonis, och han hoppas på rekordmånga ansökningar då trycket varit stort under året som gått.

• Workshop: Ideas and how to have them

Publicerad 2017-08-11
    Welcome to this introduction workshop held in the beginning of the semester to help you focus on upcomming studies or research and how innovation development will benefit you and your career.

• De ska minska klagomålen på hantverkarbranschen

Publicerad 2017-07-31
    Att hantverkaryrket inte har det bästa ryktet när det kommer till punktlighet och kommunikation är ingen hemlighet. Men måste det verkligen vara så? Inte om startupbolaget Cling får bestämma. Med sitt offertverktyg vill de förenkla hantverkarnas administration och minska antalet klagomål från konsumenter.

• Min entreprenörsskapsresa: Tanmoy Bari, VD på Greenely

Publicerad 2017-07-13
    Hållbarhetsbolaget Greenely har under de senaste två åren jobbat på ett samarbete med Stanford University. I sommar lanseras deras innovation, en app som analyserar och visualiserar din energianvändning, på den amerikanska marknaden, närmare bestämt i Kalifornien. Men för Tanmoy Bari, medgrundare av Greenely AB, var en karriär som entreprenör aldrig planen.

• FineCell behöver din hjälp- svara på vår innovationspanel!

Publicerad 2017-06-13
    Är du intresserad av nya tekniska lösningar från KTH och har industriell eller marknadsmässig kunskap inom nanocellulosa material? Just nu söker ett av våra bolag, FineCell, din input för att undersöka om och hur deras teknologi bäst kan tas vidare till marknaden.

• One step closer to Heal, Fuel and Clean the World!

Publicerad 2017-06-01
    This year's first KTH Innovation Challenge was focusing on Biotechnology areas related to human health such as disease prevention, diagnosis and treatments, environmentally friendly and efficient production of fuels, chemicals and food. We are happy to announce that we have two winners!

• Var med och påverka morgondagens innovationer!

Publicerad 2017-05-31
    KTH Innovation hjälper omkring 300 nya teknikidéer varje år. Förhoppningen är att dessa nya lösningar ska möta marknaden och dess behov och nu söker vi dig som kan bidra med industriell och marknadsrelevant input.

• LocalLife vill hitta tillbaka till grannsamverkan

Publicerad 2017-05-31
    Vi talar allt mer om smarta städer idag, men vad menas egentligen med en smart stad och vad är utmaningarna med dem? KTH Innovation träffade Hossein Shahrokni, postdoc på KTH och en av medgrundarna till LocalLife.

• Workshop: Talking to customers

Publicerad 2017-05-30
    How do you get early market feedback and assure your idea is good enough?

• From digital nutritionists to urban farming - Say hi to Batch 5!

• ”Man kan få så otroligt mycket hjälp här!”

Publicerad 2017-03-31
    Söktrycket till KTH Innovations förinkubator har varit högt de senaste omgångarna vilket tyder på att det är populärt att vara entreprenör vid sidan av sin forskning eller studier. Vi tog tempen bland bolagen och träffade Sabina von Essen, en av medgrundarna till memoAR.

• Intellectual Property in the Biotech Field

Publicerad 2017-03-27
    Are you a researcher within the broader field of biotechnology? Are you interested in learning more about the possibilities to commercialize your research whilst protecting important intellectual property? Then this seminar is for you!

• How do you get an idea?

Publicerad 2017-02-27
    On 16th March KTH Innovation will be giving their first workshop on the subject of ideation. The purpose is to dive head on into idea development even before there is an idea to work with. We caught up with the workshop leaders Patrik Lundmark and Nicole Forsberg for a chat.

• Från HVAC pumpar till augmented reality - Säg hej till Batch 4!

Publicerad 2017-02-23
    Intresset för KTH Innovations förinkubator har aldrig tidigare varit så högt. Till batch 4 sökte hela 47 bolag och kvaliten på idéerna var mycket hög. Nu välkomnar KTH Innovation de 10 nya bolagen som i mars börjar sin resa från idé till innovation.

• Bolagsutveckling populärt bland forskare

Publicerad 2017-01-13
    Ny termin innebär ny möjlighet att söka till KTH Innovations förinkubator. Ytterligare ca 10 projekt ska i mars antas till det populära programmet.

• The winner of KTH Innovation Challenge “Digital Future” crowned

Publicerad 2016-12-19
    With the idea EVintellect Project, KTH phD student Saleh Kargarrazi together with Maryam Pourreza, won the KTH Innovation Challenge “Digital Future”. The competition is a yearly competition run by KTH Innovation and the team will now get SEK 50 000 to spend on developing their idea.