Intro till Innovation: Beskriv din idé

Hur kan du förklara din idé eller forskningsresultat så att de du pratar med förstår vad du vill kommunicera? Hur anpassar du budskapet till olika situationer?

Tid: Må 2019-04-08 kl 12.00 - 13.00

Föreläsare: Gustav Notander, KTH Innovation

Plats: Fantum, Lindstedsvägen 24

Karoline Beronius från KTH Innovations-alumnen Adresses by Map Project pitchar på regionfinalen av Venture Cup Startup, där de vann priset Impact Maker.

Den 8 april ger vi dig värdefulla verktyg som hjälper dig kommunicera din ide klart och tydligt, så att din pitch får bäst effekt.

När: 8 april, 2019, 12.00-13.00

Var: Fantum, Lindstedtsvägen 24, 5th floor

För vem: Forskare och studenter på KTH

Registrera dig här!

Eventet är till för forskare, anställda och studenter på KTH och har begränsat med platser.

Intro till Innovation

Är du intresserad av entreprenörskap, men osäker på hur och var du ska börja? Undrar du hur man kommer på en bra affärsidé, hur man skyddar sin idé eller forskningsresultat, säkrar finansiering, eller presenterar idén så att den som lyssnar förstår?

Under våren 2019 bjuder KTH Innovation in dig till fem tillfällen där du får en introduktion till ämnen som är bra att ha koll på när man utvecklar en idé eller kommersialiserar ett forskningsresultat. Här hittar du alla fem tillfällen. 

Kom på ett tillfälle eller på alla fem. När som helst när du känner dig redo är du välkommen att boka ett möte  med oss på KTH Innovation för att diskutera din idé eller ditt forskningsresultat, och få reda på mer om hur vi kan hjälpa just dig. #itallstartshere

Har du en idé?

Är du forskare, student eller anställd på KTH och har en du en idé du skulle vilja utveckla? Vill du skapa nytta med din forskning, eller har du kanske frågor om finansiering, patent eller avtal? Det första steget är att boka ett möte med oss! Genom att svara på fyra enkla frågor ger du oss tillräckligt med information för hjälpa dig vidare. 

Innehållsansvarig:innovation@kth.se
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2019-02-27