KTH Innovation on Tour: EECS-skolan

Publicerad 2019-05-22

Under maj och juni besöker KTH Innovation EECS-skolan för att träffa studenter, forskare och anställda, höra om ny teknik från skolan, och berätta om vårt stöd.

KTH Innovation besöker under maj och juni EECS-skolans forskningsmiljöer, både på Campus och Campus Kista. Passa på att boka ett förutsättningslöst möte med oss. KTH Innovations stöd är gratis, konfidentiellt och du förbinder dig inte till något. Vi kan hälpa till med affärsutvecklingsstöd, finansiering, IP och patent och mycket mer.

Har du en idé eller forskningsresultat du vill utveckla?

Har du en idé eller ett forskningsresultat som du vill utveckla? Sitt ner och diskutera din idé med en av KTH Innovations affärsutvecklingscoacher. I mötet pratar vi om din idé och du får reda på hur vi kan hjälpa dig vidare.

Träffa vår affärsjurist eller patentingenjör

Har du frågor om patent, avtal eller eller ägande av dina idéer eller forskningsresultat? Boka ett möte med KTH Innovations jurist Lenakim Arctaedius eller Patentingenjör Cecilia Sandell.

Vill ni få besök av oss?

Vi är alltid intresserade av att höra mer om er forskning eller att besöka ert klassrum. Vill du att vi kommer förbi? Maila innovation@kth.se  så planerar vi in ett besök!

Innehållsansvarig:innovation@kth.se
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2019-05-22