KTH Innovation Open Coaching

Har du en idé eller ett forskningsresultat som kan ha kommersiell potential? Vill du få snabb feedback på din idé och hur du kan gå vidare? Boka en tid under en av KTH Innovations Open Coaching-tillfällen.

Boka din tid här

Här kan du boka en tid för att diskutera din idé eller forskningsresultat. Hittar du inte ett ämne som passar dig? Du kan alltid maila oss på innovation@kth.se  för att boka ett möte. 

På KTH Innovation är vi alltid intresserade av att höra om dina idéer eller din forskning. På Open Coaching kan du få snabb feedback på dina idéer och tips på hur du kan gå vidare. Mötena är individuella och tar ungefär 20-30 minuter. De kan antingen ske på plats hos oss på KTH Campus eller online. 

Träffa oss på plats eller online

Du behöver inte förbereda någonting, och du förbinder dig inte till något. Vårt stöd är gratis och är alltid konfidentiellt.

OBS: kärnan i teamet kring idén måste bestå av nuvarande eller nyligen examinerade studenter, forskare, eller anställda på KTH.

Kommande datum och teman

5 december: Hållbarhet och cleantech

Den 5 december mellan 11-13 har vi Open Coaching för idéer inom hållbarhet (exempelvis inom energi, vattenrening, foodtech, återvinning, med mera). Kom på ett kort, individuellt möte med en affärsutvecklingscoach med expertis inom just ditt teknikområde och få deras feedback på hur du kan gå vidare med din idé.

Den 5 december träffar du Lykke Westgren.

Lykke är affärsutvecklingscoach specialiserad inom hållbarhet, med erfarenhet från foodtech, produktion, och digitala lösningar, samt av affärsutveckling och sälj för flertalet små- och medelstora företag.

Hitta fler lediga tider här

Här hittar du fler lediga tider.

Har du en idé inom ett annat område? 

Har du en idé inom ett annat område? Du är alltid välkommen att kontakta oss på innovation@kth.se .

Innehållsansvarig:innovation@kth.se
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2019-12-03