Våra program

För dig som vill lägga extra kraft och fokus på att utveckla din idé eller ditt kommersialiseringsprojekt finns flera möjligheter.

Du som är student, forskare eller anställd på KTH kan söka till de olika programmen. Läs om dem här, eller klicka dig vidare för att få mer information. 

För gemenskap och snabb utveckling

Gemenskap och utveckling är programmets kärna. Du får kontorsplats på campus och kommer in i vårt stöttande community. Dessutom får du extra mycket stöd för utveckla din idé tillsammans med de andra teamen i programmet. 

För mentorskap och nya kunskaper

Programmet för dig som vill lära dig så mycket som möjligt. Du får praktiska kunskaper om affärsutveckling och råd och stöd från erfarna mentorer för att utveckla ditt projekt. Dessutom får du 70 000 kronor i finansiering. 

För dig som tänker större än Sverige

Förbered dig för den första kontakten med en internationell marknad och följ med KTH Innovations Brighterprogram till en global innovationshubb. Tidigare har vi åkt till platser som Silicon Valley, New York, München, och Boston. Häng på!

För den riktigt avancerade tekniken

Test Drive Deeptech hjälper dig att ta det första stegen mot att skapa nytta med avancerad, forskningsbaserad teknik. Det kan handla om bioteknik, nya material, artificiell intelligens, blockkedjor, energiteknik, robotik, AR och VR.

Innehållsansvarig:innovation@kth.se
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2020-06-11