Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Forskningsplattformar

KTH:s forskningsplattformar främjar tvärvetenskapligt samarbete som ger förutsättningar för ny, banbrytande kunskap som bidrar till att lösa framtidens utmaningar.

Forskningsplattformarna upphör

Arbetet med KTH:s forskningsplattformar upphör från och med 1 juli 2024. Det innebär att forskningsplattformarna inte kommer att existera i sin tidigare form. Plattformarnas webbsidor kommer därför inte uppdateras. Webbnärvaron upphör inom kort.

För KTH-forskare

Mer information enbart för KTH-forskare finns internt.

Aktuellt 

KTH Energy Dialogue 2023

Energisäkerhet och motståndskraft

30 november 2023

Årets tema för KTH Energy Dialogue är Energisäkerhet och motståndskraft. KTH Energy Dialogue är Energiplattformens årliga konferens där akademiker samarbetar med industrin och beslutsfattare för att ta itu med utmaningar och visioner för en hållbar omvandling av urbana energisystem.

Evenemang

Industry 5.0: Workshop om industrins behov och utmaningar inom digitalisering

Dyk in i framtiden på vår workshop som tar oss från ’Industry 4.0 and beyond’ tillI Industry 5.0! Lär dig om de viktiga områden där industri och akademi måste arbeta tillsammans för att kunna lösa samhällsutmaningar och bidra till den gröna omställningen. Genom att delta på workshopen den 28 november hjälper du oss att forma inriktning för forskning och initiativ inom Industry 5.

Nyhet

Industri och akademi gick samman under KTH Transformationsdagen 2023

I oktober 2023 välkomnade KTH ledande personer från några av Sveriges största internationella företag, professorer och andra intresserade, för att diskutera hur industrin kan transformeras mot cirkulär ekonomi under Transformationsdagen 2023.