Våra program

För dig som vill lägga extra kraft och fokus på att utveckla din idé eller ditt kommersialiseringsprojekt finns flera möjligheter.

KTH Innovations program

Du som är student, forskare eller anställd på KTH kan söka till de olika programmen. Läs om dem här, eller klicka dig vidare för att få mer information. 

KTH Innovations förinkubatorprogram

KTH Innovations förinkubatorprogram är till för dig som under ett år vill satsa extra på ditt projekt. Programmet ger dig kontorsplats på campus, strukturerat stöd och en plats i en stöttande community. Dessutom får du delta i workshops varje vecka för att utveckla dig själv och din idé. 

Bicky Chakraborty Entrepreneur Program

I Bicky Chakraborty Entrepreneur Program utvecklar du praktiska kunskaper om entreprenörskap och affärsutveckling. Du får råd och stöd från erfarna mentorer vid personliga lunchmöten och dessutom får du 70 000 kronor i finansiering för att utveckla ditt projekt. 

KTH Innovation Brighter Program

Varje år tar vi med lovande KTH-projekt till utvalda, globala innovationshubbar. I programmet får du hjälp att förbereda dig för den första kontakten med en global marknad och inspiration och nya erfarenheter i en ny stad innan vi avslutar programmet i Stockholm.

Test Drive Deeptech - för avancerad teknik

För KTH-forskare som utvecklat avancerad teknik finns programmet Test Drive Deeptech, ett praktiskt träningsprogram som hjälper dig att hitta en fungerande affärsmodell och utveckla de verktyg du behöver för att ta dina forskningsresultat till marknaden.

Innehållsansvarig:innovation@kth.se
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2020-03-23