Det verkar tyvärr som om alla resultat inte har rapporteras in i "mina sidor" än. Det beror nog på att kurssekreterarna helt enkelt inte har hunnit. Den som vill ha sitt alias sänt till sig kan mejla mig på lfn@kth.se och ange namn, personnummer och program. Sen finns tentorna att hämta ut på matteexpeditionen på måndag.

Den som har betyg FX har en chans att komplettera till godkänt betyg E lördagen den 22 januari kl 10 i sal F 1. Ingen anmälan krävs (men man måste betyg FX på tentan den 15 december). Kompletteringen tar cirka en timme och är ett skriftligt prov som kollar hur väl man uppfyller kursmålen för godkänt (ej målen för högre betyg). Se alltså till att ni kan göra det som står i kursmålen. Inga hjälpmedel är tillåtna på kompletteringen.

Om Tentor:

Nästa tentamen i denna kurs äger rum efter period 3 och är ordinarie tentamen för CBIOT, CKEMV, CMATD och CMEDT. Övriga program får också skriva denna tenta men för dem räknas inte bonuspoäng (KS och Sem). Detta är för att det ska bli rättvist mellan programmen så att alla får räkna bonus vid lika många tillfällen (annars får vi klagomål på det).

Ordinarie omtentamen för alla program äger rum i juniperioden (se kths schema). Då räknas bonus från ks och sem. Det finns inget tentamenstillfälle i augusti.

Den som vill plussa, dvs tentera för att försöka höja sitt redan godkända betyg, kan göra så hur många gånger som helst och riskerar ingenting. Dvs skriver man sämre än det betyg man redan har så sänks inte betyget.

Som ni vet måste man anmäla sig till tentamen!